foto

Ewa Gorzelak

  • nar. 3.11.1974 (45 let)
    Łódź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Poslední mise
Zakochani
1996 Matka swojej matki

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
2018 Ślad (TV seriál)
Episode 26 (S01E26)
W rytmie serca (TV seriál)
Trudno być tatą (S02E11)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2010 Nowa (TV seriál)
Pacjentka (E04)
2008 Pitbull (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2007 Glina (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
1997 Zaklęta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky