foto

Mariusz Kiljan

  • nar. 1970
    Dębica, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ikar. Legenda Mietka Kosza
1996 Deszczowy żołnierz
1995 Cudowne miejsce
1993 Janek Vodnář

TV seriály

2020 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (7)
2019 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Komisarz Alex (TV seriál)
Szary (S13E06)
2018 Ucho prezesa (TV seriál)
Kadry (S03E11)
Rysy na wizerunku (S03E05)
Blondynka (TV seriál)
Bryczką bez konia (S06E06)
Niespodzianka (S06E03)
2017 Druga szansa (TV seriál)
To ty (S04E10)
Razem przeciw wszystkim (S04E07)
Robi się gorąco (S04E06)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Mężczyzna, który patrzy (S06E07)
Czas honoru (TV seriál)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
Noc poślubna (S07E09)
Kanały (S07E08)
další epizody (6)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
Więzienie (S02E11)
Terapia rodzinna (S02E08)
další epizody (8)
Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Plecak pełen dolarów (S06E10)
další epizody (12)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
Bocian (S05E05)
další epizody (6)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
další epizody (10)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Za murem (S01E12)
Odwet (S01E08)
Pieczęć Trzeciej Rzeszy (S01E05)
další epizody (4)
1997 Zaklęta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky