foto

Lionel Erdogan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Les Têtes de l'emploi
Père Fils Thérapie !
2015 Bella a Sebastian: Dobrodružství pokračuje
2014 Grace, kněžna monacká

TV seriály

2019 On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Nathalie (S02E03)
Emilie (S02E02)
Tom (S02E01)
2018 Marseille (TV seriál)
Abandon (S02E07)
2017 On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Ryan (S01E08)
Sofia (S01E07)
Lazlo (S01E06)
další epizody (8)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S06E12)
Epizoda 11 (S06E11)
Epizoda 10 (S06E10)
další epizody (12)
2016 Marseille (TV seriál)
La Lutte Finale (S01E08)
A voté (S01E07)
Liberté, Egalité, sans Pitié (S01E06)
další epizody (7)
2014 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S05E12)
Epizoda 11 (S05E11)
Epizoda 10 (S05E10)
další epizody (8)
2012 Antigone 34 (TV seriál)

Dokumentární

2018 A Musée vous, à musée moi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace