foto

Carl Ridders

  • nar. 30.6.1958
    Roosendaal, Noord-Brabant, Nizozemsko
  • zem. 7.12.2008 (50 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 De Hel van Tanger
2000 Plop in de wolken
Team Spirit
1999 Film 1
1995 She Good Fighter
1993 Eden
1990 Het sacrament

TV seriály

2005 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Deman (TV seriál)
Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)
1986 Adriaen Brouwer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky