foto

Manu Narayan

  • nar. 16.8.1973 (47 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sabaash Naidu
2014 99 Homes
2010 Poslední vládce větru
Walkaway
2009 Three (Teen)
2008 Guru lásky
2007 M.O.N.Y. (TV film)
2006 Hiding Divya
Quarter Life Crisis

TV seriály

2020 Emergence (TV seriál)
Killshot, Pt. 1 (E12)
2019 Bull (TV seriál)
Imminent Danger (S04E10)
Černá listina (TV seriál)
Hawaladar (č. 162) (S07E08)
2014 Chirurgové (TV seriál)
Záhada hlavolamu (S11E02)
2013 Deception (TV seriál)
2010 Rubicon (TV seriál)
Caught in the Suck (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky