foto

Manu Narayan

  • nar. 16.8.1973 (45 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sabaash Naidu
2014 99 Homes
2010 Poslední vládce větru
Walkaway
2009 Three (Teen)
2008 Guru lásky
2007 M.O.N.Y. (TV film)
2006 Hiding Divya
Quarter Life Crisis

TV seriály

2014 Chirurgové (TV seriál)
Záhada hlavolamu (S11E02)
2013 Deception (TV seriál)
2010 Rubicon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace