foto

Olga Bogdanova

  • nar. 7.8.1951 (67 let)
    Skulyany, Moldavsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Tarif Novogodnij
2006 Živoj
2004 Život na vlásku
2002 Tretějskij suďa (TV film)
1995 Musique de l'amour: Robert et Clara, La (TV film)
1980 Ožidanije
1979 Dom na Lesnoj
Ty pomnish?
1973 Išču čelověka
1972 Milovat člověka
1971 Dvanáct křesel

TV seriály

2019 Podsudimyj (TV seriál)
2017 Novyj muž (TV seriál)
2016 Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
2015 Točki opory (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
2014 Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Stanica (TV seriál)
2010 Pobeg (TV seriál)
2009 Voroniny (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Ťažkij krest (S01E04)
2008 Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
I stalo ich troje (E50)
Domrabotnica po vyzovu (E49)
Ssora (E48)
další epizody (50)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
1972 Bolšaja peremena (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace