foto

Gene Lythgow

  • nar. 1964

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Kartelová válka
1997 River Made to Drown In
1995 A Gift from Heaven
Obvyklí podezřelí
Pouta
1994 In This Corner
Poslední let (TV film)
Zrazené děti (TV film)
1993 Zlý neznámý (TV film)
1992 Vánoce v Connecticutu (TV film)

TV seriály

2001 Policie New York (TV seriál)
Je konec, Mary Francová (S08E03)
2000 Frasier (TV seriál)
Tři tváře Frasiera Cranea (S07E21)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Na to vsaď život (S03E18)
1996 Chameleon (TV seriál)
Každý den v akci (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1994 Odpadlík (TV seriál)
Carrick O'Quinn (S02E22)
1993 Moon Over Miami (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky