foto

Jenn Griffin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na špatné straně
Půlnoční láska
2017 Falling for Vermont (TV film)
Pretty Little Dead Girl (TV film)
Still/Born
The Cannon
2016 Appetite for Love (TV film)
Policajt ze školky 2
2015 Neuzavřená minulost (TV film)
2011 Manžel nebo milenec (TV film)
Pravděpodobnost výhry
Ve skrytu své kůže
2008 Sheltered Life
2006 Eight Days to Live (TV film)
2005 Cesta ke zlu
Johnny Tootall
2004 Loučím se, děvče (TV film)
2001 Městečko Black River (TV film)
Start v ohrožení
2000 Suspicious River
1999 Better Than Chocolate
Freeway II: Confessions of a Trickbaby
1998 Blood on Her Hands (TV film)
Bolesti lásky (TV film)
1996 Double Jeopardy (TV film)
1994 My Name Is Kate (TV film)
1993 Relentless: Mind of a Killer (TV film)
Zlý neznámý (TV film)
1991 Deadly Intentions... Again? (TV film)
1990 Rychlopalba
1987 Jak jsem ti slíbil (TV film)

TV seriály

2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter Twenty One: House of the Devil (S02E08)
Batesův motel (TV seriál)
Tělo (S05E08)
Sny umírají první (S05E05)
2013 Agentura Jasno (TV seriál)
Juliet Wears the Pantsuit (S07E09)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Defending Your Life (S07E04)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Tenhle případ nevyřešíš (S04E10)
2009 V (TV seriál)
A Bright New Day (S01E03)
Láska je Láska (TV seriál)
Leaving Los Angeles (S06E04)
2008 Hlídka (TV seriál)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Nostalgia (S03E20)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
Náměsíčníci (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1991 Jump Street 21 (TV seriál)
Second Chances (S05E22)
1989 Booker (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Wheels and Deals: Part 2 (S04E10)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace