foto

Akifumi Tada

  • nar. 10.1.1964 (55 let)
    Hyōgo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Zunda Horizon
2014 Tonari no Seki-kun
2012 Meloetta no kirakira Recital
2011 Crayon Šin-čan: Araši o jobu ógon no Spy daisakusen
Pikachu no Summer Bridge Story
2010 Crayon Šin-čan: Čó džikú! Araši o jobu ora no hanajome
Pikachu no fušigi na fušigi na daibóken
2009 Isekai no seikiši monogatari
Pikachu no kirakira daisósaku!
2008 Pikachu kóri no daibóken
2007 Pikachu tanken Club
2006 Pikachu no wanpaku Island
2003 Jungle wa icumo Hare noči Gú Final
Pokémon 6 - Jirachi co plní přání
Tenči mujó! Rjó'óki
2002 Jungle wa icumo Hare noči Gú Deluxe
Tenči mujó! GXP

TV seriály

2018 Gurazeni (TV seriál)
Gurazeni: Season 2 (TV seriál)
2016 Crayon Šin-čan gaiden: Alien vs. Šinnosuke (TV seriál)
2015 Šin atašinči (TV seriál)
2014 Tonari no Seki-kun (TV seriál)
2012 Cross Fight B-Daman eS (TV seriál)
2011 Cross Fight B-Daman (TV seriál)
2010 Šin Koihime musó: Otome tairan (TV seriál)
2009 Fight ippatsu! Džúden-čan!! (TV seriál)
Šin Koihime musó (TV seriál)
2008 Skip Beat! (TV seriál)
2007 Tóka gettan (TV seriál)
2006 Jošimune (TV seriál)
Sasami: Mahó šódžo club (TV seriál)
2005 Akuei to Gaččinpo: Tenkomori (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
2004 Akuei to Gaččinpo (TV seriál)
Cuki wa higaši ni hi wa niši ni: Operation Sanctuary (TV seriál)
Samurai Gun (TV seriál)
2003 Jami to bóši to hon no tabibito (TV seriál)
2002 Tokyo Underground (TV seriál)
2001 Captain Cubasa (TV seriál)
Jungle wa icumo Hare noči Gú (TV seriál)
1999 Bomberman B-Daman: Bakugaiden victory (TV seriál)
Seraphim Call (TV seriál)
1998 Dinosauři (TV seriál)
Night Walker: Majonaka no tantei (TV seriál)
1997 Next Senki Ehrgeiz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace