foto

María Celedonio

  • nar. 1972

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Devious Beings
1999 Freeway II: Confessions of a Trickbaby
1998 Get a Job
1997 Invaze (TV film)
Touch
1996 Foxfire
Suplent
1995 30:e november
Co si ušít do výbavy
1994 Dragstrip Girl (TV film)
In This Corner
1992 Nebezpečný ostrov (TV film)
You Must Remember This (TV film)
1990 Tulácké sny
1989 Muž jako tank

TV seriály

2007 Beze stopy (TV seriál)
Jedna jediná (S05E22)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
The Dawn of a New Day (S01E02)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
V kleci (S02E07)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Poldové X (S07E12)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
1996 Policie New York (TV seriál)
Girl Talk (S03E16)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
24 hodin (S01E01)
1993 Crime & Punishment (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
1990 True Colors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace