foto

Michael Cavalieri

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 West of Brooklyn
2006 Snadný terč
2002 Streetsweeper, The
2001 Pretty When You Cry
2000 The Stonecutter
1998 My Brother Jack
1996 Marshallův zákon (TV film)
Poslední zůstává
1995 Gang, království slepých
1994 Nový Karate Kid
1993 Zúčtování
1990 Kniha lásky

TV seriály

2007 Žralok (TV seriál)
Porn Free (S01E19)
Vražedná čísla (TV seriál)
V bezpečí (S04E06)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Definitivní trest: Konečné odvolání (S03E20)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kde je Johnny? (S05E03)
2003 Policie New York (TV seriál)
Andy bojovník (S11E06)
2001 Policie New York (TV seriál)
O palec kratší (S08E12)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Dokonalý soulad (S06E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace