foto

Peter Brandon

  • nar. 11.7.1926
    Berlin, Německá říše
  • zem. 27.11.1983 (57 let)
    Rochester, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Medea (TV film)
1981 Computercide (TV film)
1980 Mutace
1979 Just You and Me, Kid
Zimní zabíjení
1978 Ishi: The Last of His Tribe (TV film)
The Pirate (TV film)
Users, The (TV film)
1977 Danger in Paradise (TV film)
Good Against Evil (TV film)
Kruh (TV film)
Secrets (TV film)
1975 Podivná spravedlnost
1974 Zabójstwo w Catamount
1969 Co se vlastně stalo tetě Alici?
1967 Bell for Adano, A (TV film)

TV seriály

1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Logan's Run (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1975 Doctors' Hospital (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 How to Survive a Marriage (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Our Private World (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1961 Great Ghost Tales (TV seriál)
1959 Deadline (TV seriál)
New York Confidential (TV seriál)
1958 Young Dr. Malone (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Trap, The (TV seriál)
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky