foto

Claire Kelly

  • nar. 15.3.1934
    San Francisco, California, USA
  • zem. 1.7.1998 (64 let)
    Palm Springs, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Straight on Till Morning
1970 Mother
1969 Childish Things
Co se vlastně stalo tetě Alici?
1967 Průvodce ženatého muže
1965 The Loved One
1959 Ask Any Girl
1958 Party Girl
Snowfire
The Badlanders
Underwater Warrior
1956 Best Things in Life Are Free, The
Scandal Incorporated
1955 Son of Sinbad

TV seriály

1966 The Monkees (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Tightrope (TV seriál)
1958 Love That Jill (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1955 King's Row (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace