foto

Karel Gult

  • nar. 10.11.1947 (72 let)
    Police nad Metují, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hořící keř (TV film)
2011 Saxána a Lexikon kouzel
2009 Smyčka (TV film)
2003 Malovaný děti (TV film)
1995 Byl jednou jeden polda
1992 Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
1991 Discopříběh 2
1989 Útěk s Cézarem
1985 Experiment Eva
1984 Amadeus
1983 Muzikál pro Nelly Gaierovou (TV film)
1982 Giuditta (TV film)
Vítr v kapse
1981 Víkend bez rodičů
1980 Orfeus v podsvětí (TV film)
1978 Tajemství Ocelového města
Čistá řeka
1976 Dobrý den, město
1975 Anna, sestra Jany
Král tuláků (TV film)
Ženitba (TV film)

TV seriály

2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Tatahotel (S05E08)
2007 Hraběnky (TV seriál)
Mezinárodní zápas (E05)
2006 Letiště (TV seriál)
Mrtvý muž letí (S01E08)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Stavovské rozdíly (S01E09)
Vše pro syna (S01E04)
Případ mediálního trpaslíka (S01E03)
1997 Pražský písničkář (TV seriál)
Láska a ideály (E01)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)

Koncert

1988 Kapelo hraj (koncert)

Divadelní záznam

1994 Lucerna aneb Boj o lípu (divadelní záznam)
1974 Bílý akát (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1999 Čtveráci (TV pořad)
1992 Zahrajte tu moji (TV pořad)
1991 V Praze bejvávalo blaze (TV pořad)
1985 Hej, páni muzikanti (TV pořad)
1983 Sejdeme se na Vlachovce (TV pořad)
Silvestr (TV pořad)
1982 Muzikanti, pojďte hrát (TV pořad)
1980 Kulaté písničky (TV pořad)
Písničky na vlnách (TV pořad)
1976 Chvíle pro písničku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky