foto

Eva Kelemenová-Ziliziová

  • nar. 5.8.1952 (67 let)
    Karlovy Vary, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Iluzionista
2005 Útěk z Colditzu (TV film)
1986 Smrt krásných srnců
1978 Skandál v Gri - Gri baru
1975 Anna, sestra Jany
Sluníčko (studentský film)
1973 Zatykač na královnu

TV seriály

2012 Vyprávěj (TV seriál)
Mikulášova Hilda (S06E04)
2010 Zázraky života (TV seriál)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky