foto

Doreen Lang

  • nar. 15.2.1915
    Gisborne, Nový Zéland
  • zem. 21.4.1999 (84 let)
    Malibu, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Jako anděl
1984 Booker (TV film)
1979 Like Normal People (TV film)
1978 Death in Canaan, A (TV film)
1976 Hazard's People (TV film)
The Dark Side of Innocence (TV film)
1974 Death Sentence (TV film)
Nightmare (TV film)
The Missiles of October (TV film)
Things in Their Season (TV film)
1972 Lapin 360
1971 Brianova píseň (TV film)
Death of Innocence, A (TV film)
1970 House That Would Not Die, The (TV film)
1969 Gidget Grows Up (TV film)
1967 Borgia Stick, The (TV film)
1966 Parta
1963 Ptáci
1962 The Cabinet of Caligari
1961 Ztracená země
1959 Na sever severozápadní linkou
1956 Nepravý muž

TV seriály

1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Wild Cards (S02E05)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Westside Medical (TV seriál)
1974 Dirty Sally (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Margie (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Happy (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Tate (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
New York Confidential (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2000 All About 'The Birds' - a.z.

TV pořady

1956 The Steve Allen Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace