foto

Ken Kerman

  • nar. 3.6.1936
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 9.9.2009 (73 let)
    Mena, Arkansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 The Sensei
2006 Alibi
Midnight Clear
2003 Dům z písku a mlhy
2002 Judge Is God
2001 Jedinečný
Pursuit of Happiness
2000 Klub zlomených srdcí
1999 Právník
1998 Tmavá obrazovka (TV film)
1997 Hranice nevinnosti (TV film)
Sopka
To je vražda, napsala: Cestou na jihozápad (TV film)
1996 To je můj syn (TV film)
Vánoční výlet paní Santa Clausové (TV film)
1995 Favorite Deadly Sins (TV film)
Oddělené životy
1994 Totální okno
Zděšení
1993 Krevní pouto: Smrt v rodině (TV film)
Nepravdivý příběh (TV film)
Podstata spravedlnosti (TV film)
1992 Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story (TV film)
1991 Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu
Ctižádost
Kam tě den zavede
1990 Court-Martial of Jackie Robinson, The (TV film)
Jezebel's Kiss
Nightmare on the 13th Floor (TV film)
Overexposed
1989 Masque of the Red Death

TV seriály

2005 Médium (TV seriál)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Krev a písek (S01E11)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Únik informací (S01E18)
2001 Tak málo času (TV seriál)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Local Heroes (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
1994 Policie New York (TV seriál)
Zeppo Marks Brothers (S01E18)
1993 To je vražda, napsala (TV seriál)
Dívka, která přežila (S09E21)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Sami doma (S01E14)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 Plný dům (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace