foto

Christiana Ebohon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Soon Gone: A Windrush Chronicle (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
The Skylark Scandal (S07E09)
The Darkest Noon (S07E05)
2018 Otec Brown (TV seriál)
Tvář nepřítele (S06E05)
Kemblefordský drak (S06E03)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace