foto

Maria Alm Norell

  • nar. 28.10.1978 (42 let)
    Jäts församling, Vaxjö, Kronobergs län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jít krást koně
2018 Zrodila se Astrid
2017 Becker - Kungen av Tingsryd
2012 Call Girl
2009 Johan Falk: Leo Gaut

TV seriály

2020 Box 21 (TV seriál)
Planer (E02)
Chalífát (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)
2019 Eagles (TV seriál)
Sleepover (S01E04)
Andra Åket (TV seriál)
Bröllopsfest (S02E03)
2018 Sthlm Rekviem (TV seriál)
Blodsband: Del 2 (E04)
Blodsband: Del 1 (E03)
Oönskad: Del 2 (E02)
další epizody (4)
2017 Jordskott (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
In einem kalten Land (E22)
2013 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der böse Mann (E15)
Fürchte dich nicht (E14)
2010 Wallander (TV seriál)
Vålnaden (S02E10)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky