foto

Thomas Roos

  • nar. 22.6.1946 (73 let)
    Eskilstuna, Södermanlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Göta kanal 3 - Kanalkungens hemlighet
2000 Födelsedagen
1998 Muntra fruarna i Windsor (TV film)
Ögat
1997 Spring för livet
1996 Zonen
1994 Kan du vissla Johanna? (TV film)
1993 Tryggare kan ingen vara...
1992 Botgörarna (TV film)
Karlsvognen
Předtucha
1991 Fasadklättraren (TV film)
Kopplingen (TV film)
T. Sventon och fallet Isabella
1990 Jag skall bli Sveriges Rembrandt eller dö!
1980 Sådan er jeg osse
1973 I din fars lomme

TV seriály

2018 Sthlm Rekviem (TV seriál)
Oönskad: Del 2 (E02)
Oönskad: Del 1 (E01)
2008 Häxdansen (TV seriál)
Livet i Fagervik (TV seriál)
2005 Livet enligt Rosa (TV seriál)
2002 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Sista vittnet (S02E08)
1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
Nya tider (TV seriál)
1997 Emma åklagare (TV seriál)
Pappas flicka (TV seriál)
Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1996 Nudlar och 08:or (TV seriál)
Skilda världar (TV seriál)
1995 Sjukan (TV seriál)
1994 Fallet Paragon (TV seriál)
Tre kronor (TV seriál)
1993 Macklean (TV seriál)
Snoken (TV seriál)
Tomtemaskinen (TV seriál)
1992 Dødelig kjemi (TV seriál)
Kvällspressen (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)
1990 Nepřítel nepřítele (TV seriál)
1989 T. Sventon praktiserande privatdetektiv (TV seriál)
1988 Xerxes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace