foto

David Landry

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wally Got Wasted
2018 Pistachio
2016 Invaze terordaktylů
2015 Rezistence
Teeth and Blood
2014 Another
2013 Blood Let, The
Cinnamon Girl (TV film)
2010 In the Woods
Route 132
2009 Android Love

TV seriály

2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Identity and Change (S04E17)
2015 Stalker (TV seriál)
Fun and Games (E17)
The News (E13)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Dobrý vítr a klidné moře (S04E21)
Castle na zabití (TV seriál)
Ve vyšším zájmu (S06E19)
2013 The Bridge (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Decoy (S04E11)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Večer (S06E07)
Bolest mizí (S06E05)
2011 Luck (TV seriál)
2010 Goldilocks (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Veřejný nepřítel (S05E15)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Ženy na křídlech (S07E05)
2006 Windfall (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace