foto

Elżbieta Czerwińska

  • nar. 10.12.1958 (60 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 4 w 1
1997 Odwiedź mnie we śnie
1996 Młode wilki

TV seriály

2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Potęga sztuki (S01E08)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Nadajnik i morfina (S07E07)
Dziewczyna z tulipanami (S07E06)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
2012 Głęboka woda (TV seriál)
Pałac bezdomnych (S01E05)
2011 Instynkt (TV seriál)
Oster (E13)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Geniusz i wicemistrz (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky