foto

Elżbieta Czerwińska

  • nar. 10.12.1958 (61 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 4 w 1
1997 Odwiedź mnie we śnie
1996 Młode wilki

TV seriály

2020 Komisarz Alex (TV seriál)
Artyści podrywu (S14E07)
2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
2017 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pasja (S18E04)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Potęga sztuki (S01E08)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Nadajnik i morfina (S07E07)
Dziewczyna z tulipanami (S07E06)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
2012 Głęboka woda (TV seriál)
Pałac bezdomnych (S01E05)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 7 (S06E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Tajemnica cmentarza (S08E06)
2011 Instynkt (TV seriál)
Oster (E13)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Pułapka (E02)
2007 Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 22 (E22)
Episode 19 (E19)
další epizody (4)
Niania (TV seriál)
Wielka gra Frani (S04E06)
Kryminalni (TV seriál)
Obóz (S07E01)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Samotny ojciec (S09E32)
Konferencyjny pojedynek (S09E31)
2006 Na dobre i na złe (TV seriál)
Nieodparty apetyt (S08E26)
Na wszelki wypadek (S08E24)
Zabójcza lekkomyślność (S08E23)
2004 Na dobre i na złe (TV seriál)
Trudna diagnoza (S06E11)
Nowy mały człowiek (S06E07)
2003 Na dobre i na złe (TV seriál)
Życiowy wybór (S05E19)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Na granicy życia (S01E32)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Geniusz i wicemistrz (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky