foto

Krzysztof Szczerbiński

  • nar. 9.1.1978 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Piołun
2018 Juliusz
2000 Poslední mise

TV seriály

2020 Echo serca (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 6 (S03E06)
2019 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2018 Oslněni světlem (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (4)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Odpowiedni moment (S20E09)
2017 Pod wspólnym niebem (TV seriál)
Druga szansa (TV seriál)
Bez pośpiechu (S04E01)
Patrzę (S03E08)
Kobiety własnym głosem (S03E07)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
Bunkier (E12)
Wybory (E11)
další epizody (11)
2010 Nowa (TV seriál)
Bliska znajomość (E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pamięć (S03E02)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Przydział (S01E03)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
Episode 13 (S01E13)
2007 Prawo miasta (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Jubiler (S01E04)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Gwiazdy telewizji - część 2 (E40)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky