foto

Katarzyna Skolimowska

  • nar. 16.4.1951 (68 let)
    Lublin, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Ślad (TV seriál)
Episode 36 (S02E36)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zemsta (S09E13)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Falowanie i spadanie (S01E02)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Donosy i kontrole (S01E03)
2011 Wszyscy kochają Romana (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Mecz (E28)
Strajk - część 2 (E05)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Przeprowadzka (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace