foto

Robert Ostolski

  • nar. 20.9.1970 (50 let)
    Myślibórz, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Podatek od miłości
2017 Umění milování
2000 Purimový zázrak (TV film)

TV seriály

2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 5 (S06E05)
2015 Mąż czy nie mąż (TV seriál)
Miłosne cierpienia (E06)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zakładniczka (S07E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pogubieni (S13E06)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 1 (S01E01)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
Czas honoru (TV seriál)
Konfrontacja (S06E09)
Ranczo (TV seriál)
Koniec świata w Wilkowyjach (S07E10)
Droga na szczyt (S07E08)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2011 Instynkt (TV seriál)
Złamane serce (E03)
Wszyscy kochają Romana (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Fatum (S06E03)
Obrona konieczna (S05E10)
Kryminał (S05E03)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Sprawiedliwi (TV seriál)
Ten ratuje cały świat (E07)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Waga ciężka (S02E12)
Jabłka (S02E05)
Ranczo (TV seriál)
Debata (S04E10)
Dzieci śmieci (S04E07)
2008 Ranczo (TV seriál)
Fakt prasowy (S03E04)
Powrót demona (S03E02)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Milczący pacjent (S10E33)
Ofiarna matka (S10E29)
Tajemnicza śmierć (S10E27)
další epizody (5)
2007 Ekipa (TV seriál)
Malowany premier (E05)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Prawo miasta (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 10 (E10)
Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 39 (E39)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Cierpienia scenarzysty (S09E28)
Nieoczekiwany powrót (S09E21)
2006 Kryminalni (TV seriál)
Grabarz (S04E02)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Odurzeni (S08E32)
Doktor śmierć (S08E18)
Gracz (S08E12)
další epizody (4)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Klinika samotnych serc (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Wiedźmy (TV seriál)
Dzieje drugiego pocisku (E13)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Gorączkowa noc (S07E36)
2002 Na dobre i na złe (TV seriál)
Uratujcie moją mamę (S04E13)
Kłusownik (S04E12)
Tragiczna pomyłka (S04E10)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Ojcowski obowiązek (S03E17)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Strajk - część 1 (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky