foto

Maciej Ferlak

  • nar. 14.1.1953 (66 let)
    Kraków, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Kiedy ranne wstają zorze
1997 Brat naszego Boga

TV seriály

2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (6)
2007 Pitbull (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Glina (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2005 Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Plan (E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace