foto

Maciej Ferlak

  • nar. 14.1.1953 (67 let)
    Kraków, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pitbull: Ostatni pies
2012 Kiedy ranne wstają zorze
1997 Brat naszego Boga

TV seriály

2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2014 Ranczo (TV seriál)
Wielkie otwarcie (S08E13)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Ranczo (TV seriál)
Droga na szczyt (S07E08)
2011 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zaklęty rewir (S04E10)
2009 39 i pół (TV seriál)
Brazileiro (S02E10)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (6)
2007 Pitbull (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Glina (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2005 Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Wspólnicy (S01E02)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Oskarżony (S06E35)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Plan (E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky