foto

Viera Pitoňáková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1994 A všade striehne Láska (TV film)
1990 Celý deň obchádzam panelák (TV film)
1986 Adresa ja, adresa ty (TV film)
1984 Kamila ako zlo, ktoré nepoznáme (TV film)
1979 Drevená figúrka (TV film)
1977 Biely králik - čierna sliepka (TV film)

Dokumentární

1996 Jana a jej hostia (koncert)
1990 Ján Pavol II. v Bratislave (TV film)

TV pořady

2007 Tá moja pieseň Vám povie (TV pořad)
1988 Hudobné štúdio M: Beáta Dubasová a jej hostia (TV pořad)
1987 Bál s Malokarpatskou kapelou (TV pořad)
1985 Hudobné štúdio M: Súrodenci Hečkovci (TV pořad)
1982 Hudba, rytmus a ja (TV pořad)
Predstavujeme vám Marcelu Leiferovú (TV pořad)
1981 Okna vesmíru dokořán (TV pořad)
Ľahký kabát mladosti (TV pořad)

Divadelní záznam

1982 George Dandin (divadelní záznam)
1981 Don Juan (divadelní záznam)

Maskérská filmografie

Filmy

1977 Priateľka mojej dcéry (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky