foto

Faruk Pruti

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Světová válka Z
2012 Berlin Job
2011 V zemi krve a medu
2007 Svobodný svět
2006 Potomci lidí
2005 Mnichov
Revolver
2003 Hlavní podezřelý: Poslední svědek (TV film)
Johnny English
2000 Silent Witness (TV film)
1999 Krásní lidé

TV seriály

1995 Dangerfield (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace