foto

Piotr Kamiński

  • nar. 22.2.1973 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Atlas
2001 Wtorek
1999 Prawo ojca
1994 Seznam cizoložnic

TV seriály

2019 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S14E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Dżentelmeni (S22E09)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Zazdrość (S21E29)
2018 Oko za oko (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
2017 Na sygnale (TV seriál)
Martwi nie mają głosu (S05E50)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Odkupienie (S17E01)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Zniewolenie (E10)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Powrót doktor Zosi (S13E10)
2010 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Bardzo zdolne dzieci (S02E40)
Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2003 Tygrysy Europy 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky