foto

Witold Oleksiak

  • nar. 15.8.1976 (43 let)
    Warszawa, Polsko

Herecká filmografie

Filmy

2000 Sezon na leszcza

TV seriály

2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 9 (S02E09)
Episode 11 (S01E11)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Grejpfruty i mandarynki (E08)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 1 (S05E01)

Galerie (7)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace