foto

Jurij Kušněrjov

  • nar. 3.10.1937
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 6.1.2019 (81 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Ku! Kin-dza-dza
2006 Svoloči
2005 Anna
2002 O'Key
1997 Děti ponědělnika
1996 Vozvraščenije Broněnosca
1995 Orjol i reška
1993 Nasťa
1991 Blázni
1990 Rebro Adama
Sukiny děti

TV seriály

1998 Samozvancy (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky