foto

Zoltán Kiss

  • nar. 25.4.1953 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Zsaruvér és csigavér 3: A szerencse fia (TV film)
1997 Csinibaba

TV seriály

2012 Hacktion (TV seriál)
A sápadt Madonna (S03E10)
1995 Kisváros (TV seriál)
Várfesztivál (E36)
Orvvadászok (E34)
1994 Kisváros (TV seriál)
Negyven kiló kokain (E18)
Mindenki nyomoz (E17)
1993 Kisváros (TV seriál)
Jó kis balhé (E11)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky