foto

Howard K. Smith

  • nar. 12.5.1914
    Ferriday, Louisiana, USA
  • zem. 15.2.2002 (87 let)
    Bethesda, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Souboj pohlaví - a.z.
2014 Tah pěšcem - a.z.
1987 Útěk ze Sobiboru (TV film) - vyp.
1983 V (TV film)
1982 Nejlepší bordýlek v Texasu
1981 Pronásledování D.B. Coopera
1977 Blízká setkání třetího druhu
Nasty Habits
1976 Network - a.z.
Růžový panter znovu zasahuje
1975 Nashville
1973 President's Plane Is Missing, The (TV film)
1972 Kandidát
Man, The (TV film)
1964 Ten nejlepší

TV seriály

1984 V (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
You Are There (TV seriál)

Dokumentární

2018 1968: The Year That Changed America (TV seriál) - a.z.
2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál) - a.z.
2014 Nixon: Vlastními slovy - a.z.
2013 Americká 60. léta (TV seriál) - a.z.
Gore Vidal: The United States of Amnesia - a.z.
Jak si Chruščov podmanil Ameriku - a.z.
The Trials of Muhammad Ali - a.z.
2011 Gloria: In Her Own Words (TV film) - a.z.
2007 Sputnik Mania - a.z.
2005 V Hlubokém hrdle - a.z.
1998 Tajemství války (TV seriál)
1988 Slaying the Dragon (TV film) - a.z.
1968 The Movie Orgy - a.z.
1967 Africa (TV film)
1957 The Twentieth Century (TV seriál)
1951 See It Now (TV seriál)

TV pořady

1968 60 Minutes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace