foto

Tacuto Higuči

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Gekidžóban Inazuma Eleven: Saikjó gundan Ogre šúrai
2008 Mai-Otome 0: S.ifr
2006 Mai-Otome Zwei

TV seriály

2018 Šódžo kageki Revue Starlight (TV seriál)
2017 Roku de naši madžucu kóši to Akashic Records (TV seriál)
2016 D.Gray-man Hallow (TV seriál)
Digimon Universe: Appli Monsters (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans 2 (TV seriál)
Schwarzesmarken (TV seriál)
2013 AKB0048 Next Stage (TV seriál)
Bakumatsu gijinden Roman (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
2011 Hana-saku iroha (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
2010 Kurošicudži II (TV seriál)
2009 Sora o kakeru šódžo (TV seriál)
2008 Inazuma Eleven (TV seriál)
Jume miru, Anime: On-čan (TV seriál)
Penguin musume Heart (TV seriál)
Toradora! (TV seriál)
2007 Hitohira (TV seriál)
Robby to Kerobby (TV seriál)
Zombie-Loan (TV seriál)
2006 Sasami: Mahó šódžo club 2 (TV seriál)
2004 Onmjó taisenki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky