foto

Emma Bunton

  • nar. 21.1.1976 (43 let)
    Barnet, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Emma Lee Bunton se narodila 21.ledna 1976. Emma svou hudební kariéru začala jako členka dívčí hudební skupiny Spice Girls pod přezdívkou Baby Spice. Natočila společně s děvčaty tři populární alba: Spice, Spice World a Forever. V roce 2001 začala Emma svojí sólovou hudební kariéru s albem A Girl Like Me. Prvním hitem na tom to albu byla skladba What Took You So Long?. Dále následovaly skladby jako Take My Breath Away nebo What I Am.

Emmino druhé album s názvem Free Me se prodávalo velmi dobře a Emma prorazila po dvou letech s dalšími populárními hity. Jako například: Free Me, Maybe, I'll Be There a Crickets Sing For Anamaria. V listopadu 2006 vydala Emma singl s názvem Downtown, který byl určen jako charitativní singl pro Děti v tísni. 4. prosince 2006 Emma vydala svoje čtvrté album s názvem Life in Mono. Píseň All I Need to Know se stala rekordní písní sv. Valentýna.

Emma v roce 2006 vystupovala s TV pořadu Strictly Come Dancing. V říjnu 2008 se objevila po boku Danni Minogue v TV pořadu X Faktor. V roce 2010 byla porotkyní v TV pořadu Dancing On Ice. Kde byla kritizována, že nemá velké zkušenosti s tancem na ledě.

Emma žije se zpěvákem Jade Jonesem v Hertfordshire. Emma a Jade nejsou manželé. 10. srpna 2007 porodila chlapečka Beau Lee Jones.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2016 Naprosto dokonalé
2015 Jak přežít loučení se svobodou
2005 Chocolate
Pyaar Mein Twist
2001 Zoolander
1998 Spice Girls - puoli tuntia pikasilmänruokaa (TV film)
1997 Spice World
1993 Thatcherworld (TV film)

TV seriály

2015 Drunk History (TV seriál)
2012 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Job (S06E02)
2006 Not Going Out (TV seriál)
2003 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Huntin', Shootin' & Fishin' (S05E04)
Cleanin' (S05E01)
2002 Smile (TV seriál)
1993 Hrát králem (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
1985 EastEnders (TV seriál)
Neighbours (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2012 The Spice Girls Story: Viva Forever!
2005 I Love the '90s: Part Deux (TV seriál)
2002 Bowling for Columbine - a.z.
Bubblegum Babylon (TV film)
Party at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham Palace (koncert)
2000 It's Only Rock 'n' Roll
1998 Spice Girls in Concert: Wild!
Spice Girls: British Invasion, Unauthorized & Spicy
1997 Behind the Music (TV seriál)
Spice Girls: Live in Istanbul (koncert)
Spice Girls: Too Much Is Never Enough (TV film)
1996 Ruby Wax Meets... (TV seriál)

TV pořady

2017 Boy Band (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2010 Daybreak (TV pořad)
The BRIT Awards 2010 (TV pořad) - a.z.
2008 Celebrity Juice (TV pořad)
2007 Victoria's Secret Fashion Show, The (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
The X Factor (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 CD:UK (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
1997 An Audience with Elton John (TV pořad)
Audience with the Spice Girls, An (TV pořad)
Comic Relief (TV pořad)
The View (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1991 Laf Lafı Açıyor (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Hudební videoklipy

1998 Spice Girls: Goodbye (hudební videoklip)
Spice Girls: Stop (hudební videoklip)
Spice Girls: Viva Forever (hudební videoklip)
1997 Spice Girls: Spice Up Your Life (hudební videoklip)
Spice Girls: Who Do You Think You Are (hudební videoklip)
1996 Spice Girls: 2 Become 1 (hudební videoklip)
Spice Girls: Say You'll Be There (hudební videoklip)
Spice Girls: Wannabe (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace