foto

Jolanta Juszkiewicz-Lenartowicz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Łowca. Ostatnie starcie (TV film)

TV seriály

2018 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S09E12)
Episode 11 (S09E11)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Wojna i miłość (S02E06)
Mocne papiery (S02E05)
Serwus, panowie (S02E04)
další epizody (4)
2008 Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky