foto

Michael Sussman

  • nar. 22.6.1967 (53 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Poslední loď (TV seriál)
Oddanost (S04E05)
2016 12 opic (TV seriál)
Sto let (S02E03)
2010 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Unbroken (S02E21)
Creator (S02E15)
Resurrection (S02E07)
2009 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Sanctuary (S01E20)
Hartland (S01E14)
Denna (S01E08)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Elixer (S01E06)
2005 Threshold (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
V zemi za zrcadlem, část 2. (S04E19)
V zemi za zrcadlem část 1. (S04E18)
Onemocnění (S04E15)
další epizody (4)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kir'Shara (S04E09)
Augmenti (S04E06)
Doma (S04E03)
další epizody (5)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Soumrak (S03E08)
Anomálie (S03E02)
Odměna (S02E25)
další epizody (5)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Na obslužné lávce (S02E12)
Konečná (S02E04)
Zadrženi (S01E20)
další epizody (5)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Civilizace (S01E08)
Tajemný nový svět (S01E03)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Renesanční člověk (S07E23)
Autor, autor (S07E19)
Proroctví (S07E13)
další epizody (5)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tělo a duše (S07E07)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Roj (S03E04)

Producentská filmografie

TV seriály

2005 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Toto jsou cesty... (S04E22)
Terra Jedna (S04E21)
Přízraky (S04E20)
další epizody (13)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kir'Shara (S04E09)
Probuzení (S04E08)
Výheň (S04E07)
další epizody (21)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Říše vyvolených (S03E12)
Laboratoř v Carpenter Street (S03E11)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2015 Prozíravost (TV seriál)
Run (S03E15)
Romeo (S03E14)
Mirror (S03E13)
další epizody (5)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Dirty (S03E10)
Silence (S03E09)
Prologue (S03E08)
další epizody (14)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Bojovník (S02E10)
Zranění (S02E09)
Azyl (S02E08)
další epizody (10)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Světlo (S01E10)
Stín (S01E09)
Kilimandžáro (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky