foto

Raf Green

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Untitled Tony Accardo/Sam Giancana Biopic

TV seriály

2018 Génius (TV seriál)
Kapitola devátá (S02E09)
Kapitola čtvrtá (S02E04)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola devátá (S01E09)
Kapitola pátá (S01E05)
2015 Legenda (TV seriál)
Příběh Gabi Miškové (S02E09)
Druhý příběh Dmitrije Petroviče (S02E07)
Příběh Kate Crawfordové (S02E02)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Silence (S03E09)
Shiver (S03E03)
Posedlost (S02E14)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Smrtící implantáty (S02E06)
2010 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Eternity (S02E20)
Hunger (S02E12)
2009 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Fury (S02E06)
Deception (S01E17)
2001 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Nový domov (S07E22)
Prázdnota (S07E14)
Roztříštěný v čase (S07E10)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Záchranné lano (S06E24)
Dětská hra (S06E19)
Virtuoso (S06E13)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Float

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky