foto

Thea Vidale

  • nar. 20.11.1956 (62 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Love Won't Let Me Wait
2014 Scavenger Killers
2013 Douglass U
2011 Queen of Media
2006 Repos
2000 Punks
1998 Pán ringu
1995 Dr. Jekyll a slečna Hyde
1988 Na stojáka

TV seriály

2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Falešná hra (S03E11)
2003 Whoopi (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Thea (TV seriál)

Dokumentární

2009 Why We Laugh: Black Comedians on Black Comedy

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Na stojáka

Host

TV pořady

2006 WWE Royal Rumble (TV pořad)
2003 Last Comic Standing (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
WWE Monday Night RAW (TV pořad)
1990 The Word (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky