foto

Jindra Janoušková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hej, Mistře! (divadelní záznam)
1983 Oči plné snehu (TV film)
1979 Sedm kilo pro Králíčka (TV film)
1978 Báječní muži s klikou
Leť, ptáku, leť!
Píseň o stromu a růži
1977 Proč nevěřit na zázraky
Rusalka
Vítězný lid

TV seriály

2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Wellness víkend (E09)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Repetent (S01E10)

TV pořady

2013 Vylomeniny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace