foto

Jindra Janoušková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hej, Mistře! (divadelní záznam)
1983 Oči plné snehu (TV film)
1979 Sedm kilo pro Králíčka (TV film)
1978 Báječní muži s klikou
Leť, ptáku, leť!
Píseň o stromu a růži
1977 Proč nevěřit na zázraky
Rusalka
Vítězný lid

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Zloděj a veterinář (S01E43)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Nové pořádky (S02E58)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Ohnivý srdce (S05E32)
Zrádná samota! (S05E02)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Wellness víkend (E09)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Repetent (S01E10)

Host

TV pořady

2013 Vylomeniny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky