foto

Pete Kellett

  • nar. 4.11.1922
    West Plains, Missouri, USA
  • zem. 7.8.1982 (59 let)
    Santa Ana, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Kouzelná Lassie
1976 Krvavá plavba
1964 Elvis: Viva Las Vegas
Law of the Lawless
Mail Order Bride
1963 Stalo se na světové výstavě
The Jolly Genie
The Man from Galveston
1962 Ptáčník z Alcatrazu
1961 Dětská hodinka
1960 Spartakus
Sunrise at Campobello
Ďáblice v růžovém trikotu
1956 Blazing the Overland Trail
Houston Story, The
Reprisal!
Westward Ho the Wagons!
1955 5 Against the House
Betrayed Women
The Big Tip Off
1954 Duffy of San Quentin
The Bounty Hunter
1953 Angel Face
Jalopy
Son of Belle Starr
1952 Against All Flags
Denver a Rio Grande
Scarlet Angel
1951 Meet Danny Wilson
The Enforcer
1950 Bright Leaf
Sierra Passage
1949 Canadian Pacific
The Beautiful Blonde from Bashful Bend
1948 The Black Arrow

TV seriály

1976 Monster Squad (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Smoke Screen (S01E07)
1962 The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
1960 The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Ramar of the Jungle (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace