foto

Chris Sandiford

  • nar. 5.8.1987 (32 let)
    Montreal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zoe

TV seriály

2019 Cavendish (TV seriál)
The Annes (E02)
The Beast (E01)
2018 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Inshallah (S01E08)
2016 The Beaverton (TV seriál)
2015 Patriot (TV seriál)
This Life (TV seriál)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)

Dokumentární

2012 Fatal Vows (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace