foto

Vladimír Macko

  • nar. 26.3.1944 (74 let)
    Iľanovo, Slovenský stát
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1994 Doloroso (TV film)
1991 Skús ma objať (TV film)
Tajomstvo alchymistu Storitza (TV film)
1990 Konečná dolina (TV film)
Posmrtné svedectvo (TV film)
1988 Čertovo vrece (TV film)
1987 Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
1986 Akcia Edelstein
Sen o kováčovi (TV film)
1984 Mat na dvadsať ťahov (TV film)
1982 Valika (TV film)
1981 Pasca (TV film)
1980 Dvadsaťtisíc v koši (TV film)
Najatý klaun (TV film)
1979 Dobrí ľudia ešte žijú (TV film)
Katka (TV film)
Prerušená hra
1977 Priateľka mojej dcéry (TV film)
Smrť malomeštiaka (TV film)

TV seriály

1982 Život bez konca (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Podivné okolnosti (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace