foto

Teresa Pavlinek

  • nar. 11.8.1970 (48 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Go-Getters
2016 Moje tlustá řecká svatba 2
2011 Christmas Magic (TV film)
2003 Beautiful Girl (TV film)
2001 Hledač talentů (TV film)
2000 Dotek zla

TV seriály

2019 Cavendish (TV seriál)
The Beast (E01)
2017 Saving Hope (TV seriál)
Nightmares & Dreamscapes (S05E11)
2016 American Gothic (TV seriál)
Whistler's Mother (E13)
Madame X (E12)
The Oxbow (E09)
další epizody (6)
2014 Space Riders: Division Earth (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Tajná služba (S05E02)
2012 Daniel Tiger's Neighborhood (TV seriál)
Rocket Monkeys (TV seriál)
2011 Crash Canyon (TV seriál)
Moje chůva upírka (TV seriál)
2009 Overruled! (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2008 Testees (TV seriál)
2006 Shakespeare Comedy Show, The (TV seriál)
2004 Jane Show, The (TV seriál)
Monday Report (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Polibek (S02E19)
2003 Seán Cullen Show, The (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Nevyřešený případ (S02E04)
2001 Liography (TV seriál)
1993 Royal Canadian Air Farce (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Schitt's Creek (TV seriál)
Estate Sale (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace