foto

Peter Mišík

  • nar. 22.4.1965 (53 let)
    Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 ...kone na betóne
1991 Trpký voz nádeje (TV film)
1990 Garsónka (TV film)
1988 Chlapček vrabček
1987 Dulcinea z Tobosa (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
Vytriezvenie (TV film)
1986 Eygletiérovci (TV film)
1985 Kára plná bolesti
Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
Vydatá slečna Rosita (TV film)
1984 Kirchhoffov zákon (TV film)
Na sklonku rokov (TV film)
1983 Saša (TV film)
1979 Kresadlo (TV film)
Zlatý zmok (TV film)
1978 Srdce (TV film)
1977 Popleta (TV film)

TV seriály

1991 Štúrovci (TV seriál)
1990 Ujo maliar pozýva (TV seriál)
1982 Hráč na vlastnú päsť (TV seriál)

Dokumentární

1987 Labyrint (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace