foto

Marta Žuchová

  • nar. 12.9.1942
  • zem. 27.11.2009 (67 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Hana a její bratři
1992 Janko Gondášik (TV film)
Putá osudu (TV film)
1989 Krajina Dživiben (TV film)
1988 Zlatá panna zo zlatého vajca (TV film)
1987 Rozprávienka vtáča zlaté (TV film)
1985 Hviezdne dieťa (TV film)
Malý Muk (TV film)
1981 Orechový koláč (TV film)
Popoluška (TV film)
1979 Kresadlo (TV film)
Najlepšie želanie (TV film)
1978 Husliar a sirota (TV film)
1977 O Ťuťmákovi a Herešte (TV film)
1976 Sloník medzi zvieratkami (TV film)

TV seriály

2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)
1993 Qyx a Qyxová (TV seriál)
1985 Domov (TV seriál)
1983 Pltník Paľko a vodník Venček (TV seriál)
1982 Mongolské rozprávky (TV seriál)
1981 Dobrodružstvá Janka Hraška (TV seriál)
1977 Rachotilkovia (TV seriál)
1975 Banícke rozprávky (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Slniečko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky