foto

Andrej Pachinger

  • nar. 5.3.1946 (74 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Prekliaty služobník lásky (TV film)
1992 Putá osudu (TV film)
1987 Miliónový chlap (TV film)
1985 Hviezdne dieťa (TV film)
1981 Orechový koláč (TV film)
Popoluška (TV film)
1979 Kresadlo (TV film)
1978 Neposedné mačiatko (TV film)
1977 Medveď Mrmláč (TV film)

TV seriály

2009 Odsouzené (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1983 Pltník Paľko a vodník Venček (TV seriál)
1982 Mongolské rozprávky (TV seriál)
1977 Rachotilkovia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky