foto

Heather MacRae

  • nar. 5.10.1946 (73 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Příležitost dělá zloděje
2006 Jmenovec
1993 Život s Mikeym
1986 Perils of P.K., The
1979 A Perfect Couple
1978 Secrets of Three Hungry Wives (TV film)
1977 Four of Us, The (TV film)
1973 Bang the Drum Slowly
Connection, The (TV film)
1972 Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu (ale báli jste se zeptat)
1971 Kdo říká, že neumím jezdit na duze?
1969 Recess

TV seriály

2018 Instinct (TV seriál)
Secrets and Lies (S01E03)
2013 Ve znamení raka (TV seriál)
Quality of Life (S04E01)
2004 Sex ve městě (TV seriál)
Fuj faktor (S06E14)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Silný, mlčenlivý typ (S04E10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Poprava (S03E15)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Oběť (S03E07)
1997 Soul Man (TV seriál)
1996 Frasier (TV seriál)
Nemůžeš se líbit všem (S03E23)
1991 Clarissa vám to vysvětlí (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1969 A World Apart (TV seriál)
1964 Můj přítel delfín (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky