foto

Cindy Williams

  • nar. 22.8.1947 (72 let)
    Van Nuys, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Waiting in the Wings: Still Waiting
2016 A Dream of Christmas (TV film)
2012 Jahodové léto (TV film)
Stealing Roses
2002 Biggest Fan, The
Entertainment Tonight Presents: Laverne and Shirley Together Again (TV film)
From Dollars to Donuts: An Undressing of the First Nudie Musical
1999 Andy Kaufman's Really Big Show (TV film)
Show Patty Dukeové (TV film)
1997 Vetřelec 007
1996 Stepfordští manželé (TV film)
1995 Laverne & Shirley Reunion, The (TV film)
1994 Escape from Terror: The Teresa Stamper Story (TV film)
1991 Bingo
Earth Angel (TV film)
1990 Jídelníček pro vraha (TV film)
Perry Mason: Případ otráveného pera (TV film)
Steel Magnolias (TV film)
1989 Hrbáč na univerzitě
Rude Awakening
1988 Nejstarší řemeslo (TV film)
Save the Dog! (TV film)
1986 Help Wanted: Kids (TV film)
Leftovers, The (TV film)
1985 UFOria
When Dreams Come True (TV film)
1981 Příšera nebyla milá
1980 Magic of David Copperfield III: Levitating Ferrari, The (TV film)
1979 More American Graffiti
1978 Magic of David Copperfield, The (TV film)
Suddenly, Love (TV film)
1977 Andy's Funhouse (TV film)
1976 The First Nudie Musical
1975 Mr. Ricco
1974 Rozhovor
The Migrants (TV film)
1973 Americké graffiti
Syndrom vraha
1972 Beware! The Blob
S tetou na cestách
1971 Jeď, řekl
1970 Plyn

TV seriály

2013 Sam & Cat (TV seriál)
2007 Drive (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nemoc (S05E19)
1997 Girls Across the Lake (TV seriál)
1993 Getting By (TV seriál)
1990 Normal Life (TV seriál)
1982 Mork & Mindy/Laverne & Shirley/Fonz Hour (TV seriál)
1981 Laverne and Shirley in the Army (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1971 The Funny Side (TV seriál)

Dokumentární

2018 Ruminations
2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál) - a.z.
2003 A Life of Laughter: Remembering John Ritter (TV film)
2002 Intimate Portrait: Kathy Ireland (TV film)
ShirleyMania (TV film)
2001 Intimate Portrait: Cindy Williams (TV film)
TVography: Laverne & Shirley (TV film)
1998 Making of 'American Graffiti', The (TV film)
1995 50 Years of Funny Females (TV film)
1990 Happy Birthday, Bugs!: 50 Looney Years (TV film)
1981 Sois belle et tais-toi
1978 General Electric's All-Star Anniversary (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1976 Laverne & Shirley (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Then Again with Herbie J Pilato (TV pořad)
2012 10th Annual TV Land Awards (TV pořad)
Home & Family (TV pořad)
2004 TV's Greatest Sidekicks (TV pořad)
2003 ABC's 50th Anniversary Celebration (TV pořad)
1985 Joy of Natural Childbirth (TV pořad)
1982 Magic with the Stars (TV pořad)
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1977 Happy Birthday, Las Vegas (TV pořad)
1976 The 28th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace