foto

John Adair

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Spy School
2007 Area 57 (TV film)
1999 The Murder in China Basin

TV seriály

2015 Táborníci z Kikiwaka (TV seriál)
2011 Jessie (TV seriál)
Working Class (TV seriál)
2008 Do Not Disturb (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
2006 Modern Men (TV seriál)
Twenty Good Years (TV seriál)
2005 Barbershop (TV seriál)
Stacked (TV seriál)
2004 Big House, The (TV seriál)
2003 Můj velký tlustý řecký život (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
Greg the Bunny (TV seriál)
2001 All About Us (TV seriál)
Tak málo času (TV seriál)
1999 Stark Raving Mad (TV seriál)
1998 One World (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)

TV pořady

2018 Inside Jokes (TV pořad)
2003 Last Comic Standing (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky